Beroepskeuze-onderzoek door RBC-Consultants
RBC-Beroepskeuzetest
Waarom een onderzoek
Inhoud onderzoek
Nabespreking
Hoe te reserveren?
Studiekeuze coaching
Andere mogelijkheden
Contactformulier
Contactgegevens

 

Nabespreking beroepskeuze-onderzoek

 

Het rapport is binnen 3 dagen gereed en wordt dan vervolgens met u nabesproken. Deze nabespreking duurt ongeveer een uur.

  

Deskundige uitleg

Tijdens dit gesprek wordt stap voor stap uitgelegd hoe er getest is, wat de uitslag is van het betreffende onderdeel en waarom of waarom juist niet e.e.a op de betreffende persoon van toepassing is.

 

Concrete advisering

Als alle onderdelen zijn besproken zal onze beroepskeuze-adviseur u een aantal concrete studierichtingen danwel beroepen aan de hand doen. Dit beroep of deze studierichting wordt mede door de computer gegenereerd op basis van wat u hebt ingevuld. Uit onze ervaring merken wij dat soms al meteen het goede beroep of studierichting er tussen zit. Zit het goede beroep of studierichting nog niet bij de eerste aanbeveling?U weet dan nu in ieder geval waar u het moet zoeken en ook - en dat is minstens zo belangrijk-  waar u het vooral niet moet zoeken. Is dat het dan? Neen.

 

Unieke checklist

Het rapport schept duidelijkheid en nu verwachten wij van de eigenaar van het rapport dat hij/zij nog een aantal acties gaat nemen ter bevestiging van de definitieve profiel-, studie- of beroepskeuze.

In het rapport treft u nog een zeer uitgebreide checklist aan, die ook uitgebreid met u wordt doorgenomen. In deze unieke checklist krijgt u een hele goede structuur aangeboden in wat u nu (nog) te doen staat nu de uitslag bekend is.

 

Bovendien krijgt u van ons ook nog een overzicht van beroepen mee die ook aansluiten bij uw profiel.

 

Dossier

U krijgt het rapport mee naar huis en het dossier wordt door ons nog 2 jaar bewaard, waarna al uw gegevens worden vernietigd. Binnen de periode van 2 jaar kunt u van ons altijd  een (gratis) rapport krijgen voor het geval u nog een extra  exemplaar nodig hebt.

 

Afstand geen probleem

Ons kantoor zit in Leeuwarden. Afstand hoeft geen probleem te zijn. De uitslag kunt u toegezonden krijgen als mailbestand of als fysiek rapport. De nabespreking kan ook telefonisch worden gedaan.

www.beroepskeuze-onderzoek.nl  | info@beroepskeuze-onderzoek.nl